Ontwikkel je mannelijke en je vrouwelijke kant

Nog 4 dagen te gaan en dan wordt in Gent het boek Het Overloop Effect voorgesteld.

Bij wijze van countdown vind je hier elke dag een voorsmaakje, een quote van één van de vele mensen die een bijdrage leverden aan het boek.

Vandaag: Wouter Torfs, CEO Schoenen Torfs

 Vrouwelijk en mannelijk leiderschap hebben niets te maken met het ‘letterlijke’ geslacht van de leider. Iedereen heeft een mannelijke en een vrouwelijke kant.Ik geloof dat een mens in zijn leven beide kan ontwikkelen. Ik raad dit elke leidinggevende aan. Je team en je organisatie zullen er goed bij varen, en zelf zul je ook merken dat je meer in balans bent met jezelf.

Ben je vooral bezig met ratio en feiten? Of ga je vooral voor de relatie en het emotionele welzijn? In Het Overloop Effect bekijken we wat het doet met de werksfeer wanneer de leidinggevende teveel van het ene heeft, en te weinig van het andere.  Benieuwd? Kom naar de boekvoorstelling volgende donderdag om 19u30 in Gent, en kom te weten hoe je denken en voelen in balans kan brengen voor een positief Overloop Effect op de werksfeer.  Meer informatie en de link om je in te schrijven vind je hier.