De 5 Grootste Gevaren van Lijstjes

Geloof niet wat ze allemaal zeggen.

De lijstjes.

“De 5 “must-have’s” voor de herfst van 2014!”

“De 3 sleutels om je huwelijk spannend te houden!” *

“10 tips voor cellulitisvrije billen!”

Zever. Gezever. Daarom Ziehier!

De 5 Grootste Gevaren van Lijstjes

Gevaar 1:  U zou bijna gaan geloven dat al uw levensvragen echt zo simpel in een stappenplan te vatten zijn. Het is evenwel leuk en leerzaam om in het voorbijgaan wat “tips & tricks” mee te grabbelen, daar niet van.  Ook Mozes zag er graat is. Er zijn maar 10 geboden, en geen 76432. Maar de teleurstelling kan groot zijn. U past die dingen toe, en lap. Nog steeds geen voldaan gevoel in de herfst, nog steeds een kwakkelend seksleven en die billen, ach laat maar.

Gevaar 2: Let op: Wanneer elk woord van de titel met een hoofdletter is geschreven, is extra behoedzaamheid aangewezen.  Misschien is de schrijver van het artikel wel meer bezig met zichzelf dan met de lezer? Druk bezig met het ontwikkelen van zijn/haar Eigen Personal Brand, en al. Daar is op zich niets mis mee. Mensen doen maar.  Denk echter niet dat het om u gaat.

Gevaar 3: Kent u dat liedje:  “Was er maar iemand” van Yevgueni? Schitterend nummer!  Luister: “Was er maar iemand die het allemaal wist
iemand met overzicht die zich nooit vergist . Was er maar iemand die altijd alles kon. (…) Was er maar iemand iemand met een kompas. Die nooit iets beweerde dat niet zeker was.  Was er maar iemand die niks te bewijzen had en overal tijd voor had ook voor jou. 
Was er maar iemand die zelf niks nodig had zeker nooit iets van een ander wou. (…)    Wat zou hij alleen zijn.  Gestikt in onfeilbaarheid. Wat zou hij nefast zijn
voor de gezelligheid.”  U wil niet zo iemand zijn, iemand die het weet.

Gevaar 4: U loopt het risico om tijdverlies te lijden. En geef toe, tijd is niet iets waarvan we er al te veel hebben. Als u niettemin toch graag woorden in een bepaalde volgorde na elkaar leest, zonder dat er teveel inhoud in zit, kan ik u ook hetvolgende aanraden: het Staatsblad, publireportages over spataderen of de volgende tekst  “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Gevaar 5: Is er niet. Maar omwille van Mijn Personal Branding zijn 5 bulletpoints het best. Dat heb ik net geleerd uit het artikel: 5 Tips Om Een Blogartikel Te Schrijven Dat Massaal Wordt Gedeeld.

;-)

* Die tips voor een spannend huwelijksleven kan je vinden in mijn blogartikel: https://www.triangis.be/2011/09/pleidooi-voor-het-huwelijk-vervolg/  ;-)