Zelfvertrouwen

Haar ogen stralen … ik zie haar zichzelf zichtbaar graag zien.
Eindelijk, na zovele jaren…

Zelfvertrouwen, zelfzekerheid, eigenliefde, zelfrespect, zichzelf aanvaarden… vaak ontmoet ik mensen die hier op één of andere manier moeite mee hebben.
Jezelf zien als je eigen beste vriend, het zijn thema’s die ik in coaching regelmatig tegenkom. Vaak zoekt men verklaringen in de jeugd, het meenemen van de stem van de “kritische ouder” ook als je volwassen bent. Het in de spiegel kijken en vooral de kwabben zien, en niet het prachtige haar. Een vernietigende innerlijke dialoog, gericht op “wat er niet klopt”. Zeker, er zijn voordelen aan verbonden. Vaak nemen deze mensen belangrijke maatschappelijke posities in. De innerlijke kritiek zorgt voor: alsmaar beter presteren, grenzen verleggen,…
Maar wanneer iemand er last van krijgt door de gedachtenmolen die maar niet stopt, het niet willen aanvaarden van waardering, een knagende onzekerheid, het gevoel van “nooit goed genoeg te zijn”, dan is dat jammer.

Het is een thema die me nauw aan het hart ligt. Misschien omdat ik er zelf zovele jaren mee heb geworsteld, misschien omdat het me zo ontroert wanneer ik in een coachingtraject vrouwen zie evolueren naar meer eigenliefde en in hun kracht zie komen, misschien omdat er een reële vraag is … met Triangis besloten we een programma op maat van dit thema aan te bieden. De zomer van 2011 draait in mijn coachingpraktijk in zekere zin rond dit thema. Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor kinderen, … ook voor hen is het belangrijk dat ze zichzelf OKé voelen met wie ze zijn. Daarom hebben we (Marcel Hendrickx, Marleen Jans en ik) het NIKA opgericht, NLP-instituut voor kinderen en adolescenten, waarmee we oa zomer(NLP)workshops aanbieden.

Ook voor de driedaagse workshop voor vrouwen combineren we NLP met het contact & grondoefeningen met paarden. Het zal vast en zeker ontroerende en sterke momenten opleveren!

Mannen die suggesties willen doen voor een thema dat hen in het bijzonder aanspreekt: feel free. :-.

Wat staat er dus deze zomer op mijn programma ?

Naast het coachen voor bedrijven, studeren voor de opleidingen die ik zelf volg, voorbereidingen voor De School voor NLP & Coaching & Co, véél quality time doorbrengen met mijn gezin & dieren, voorbereiden van “onzen trouw” (yep, ondergetekende treed met volle overtuiging in het huwelijksbootje ), heb ik alvast veel zin in hetvolgende:

“Hey, ik ben OKé!”, een zomerworkshop voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Data:
11 tem15 juli te Haaltert
25 tem29 juli te Heverlee
16 tem20 augustus te Herselt

Meer info en inschrijvingen: zie www.nika.be
Coaches: Marcel Hendrickx, Marleen Jans & Meredith Vets

“Zelfvertrouwen voor vrouwen” , een driedaagse “summerboost”,
als kadootje aan jezelf

Data:
18, 19 en 20 juli te Herzele
16, 17 en 18 augustus (franstalige groep) te Hoeilaart

Meer info: stuur een mailtje naar: info@triangis.be
Coaches: Marianne Stas & Meredith Vets