Mensen maken de sfeer.

‘Een fantastische omgeving is geen garantie voor een geweldige sfeer. Ik werkte zes jaar voor Duval Guillaume, het bekende reclamebureau in hartje Brussel.

Onze werkplek zag er als volgt uit: een mooi en statig oud pand aan de buitenkant, prachtige design aan de binnenkant.

Maar… zonder airco, zonder vensters die open konden, zonder daglicht. Semi-open landscape. Echt vermoeiend allemaal.

Maar… wat een plezier heb ik er gehad! Met onze voeten in een koudwaterbad tijdens een hittegolf, op het dakterras, de keuken, aan onze bureau’s, … overal zag je dat hilarisch beeld. Zolang we samen konden lachen deed het er allemaal niet toe. En dat konden we, naast het harde werken.

Op een bepaald moment werd de kelder ingericht als gezellige plek om samen te komen. De inrichting was opmerkelijk:  natuurbeelden, hagelwitte stranden, rieten stoeltjes, illusies van rondzwemmende haaien in lichtbakken, een bar, …Maar die kelder bleef nogal leeg vond ik.  Zonder mensen geen sfeer. Hoe mooi en uitgedokterd een omgeving ook moge zijn, het zijn de mensen die de sfeer maken.’

Met dit mooie stukje wint Charlotte De Mey de Triangis-wedstrijd “Vertel ons iets over jouw werkomgeving en win een prijs.”

Het zal worden opgenomen in het nieuwe boek waaraan ik heel hard aan het werken ben, en dat zal uitkomen in oktober 2016.  Thema is: “Sfeer op het werk!”

Wij danken iedereen die een bijdrage inzond. Nog meer Triangis-wedstrijden zullen volgen, blijf vooral meedoen!

De hele Triangis-ploeg wenst jou een vlotte blokperiode/fijne-aanloop-naar-de-vakantie/veel-contentemomenten-injuni (doorhalen wat niet past).

Graag tot later,

Meredith

NB:

Charlotte won een fancy gieter van een Belgisch ontwerper (Davy Grosens).  De gieter kan je ook bestellen op: www.mamzel.eu

Charlotte De Mey is zaakvoerder van Ziezo, self-marketing voor solo-ondernemers. Surf naar www.charlottedemey.be om haar inspirerende blogartikels te lezen.