Leadership from Within

Wat een bijzondere dag!
Onze eerste groep die de training “Leadership from Within” volgde…Triangis heeft hiermee een belangrijke stap gezet op het vlak van innovatieve trainingen. Het smaakt naar meer en bevestigt dat ik hier verder mee wil!

Negen sympathieke deelnemers verkenden aan de hand van oefeningen met de paarden Wasabi en Eddy de essentie van leiderschap. Ontroerende momenten, sterke leerervaringen … ik weet nu al dat de dvd die de deelnemers gaan krijgen een prachtig aandenken zal zijn. Het was mooi om te zien.
Puur genieten, … ook voor ons, en met ons bedoel ik Alex, Marianne en ikzelf, de “facilitatoren” van deze dag. De samenwerking onderling verliep “als vanzelf” en we vulden elkaar prima aan. Wat een voorrecht om daar deel van te mogen uitmaken! We hebben er bovendien van geleerd, om het de volgende keer nog beter te doen.

De paarden deden hun ding, soms grappig, vaak confronterend, ieder met hun eigen fascinerende persoonlijkheid. Wit/zwart, vrouwelijk en mannelijk. Wasabi vraagt een gevoelige en attente aanpak, Eddy nodigde uit tot assertief en duidelijk gedrag.

De deelnemers legden verbanden met hun eigen leefwereld en kwamen tot inzicht over hun eigen specifieke communicatiestijl.

Een greep uit de reacties:

“C’est génial et très fort!”
“Dit doet je eerlijk zijn tegenover jezelf. Inderdaad, dieren liegen nooit!”
“Un outil très révélateur et puissant!”
“De trainers waren rustig, beheerst en toch enthousiast met respect voor ieder individu”
“Een bijzonder leerrijke dag!”
“De oefeningen met de paarden leerden me mezelf, mijn leiderschapsstijl, mijn positieve punten en verbeterpunten beter te leren kennen. ”
“Une autre approche sur soi, l’attention permanente du cheval est le meilleur feedback de notre comportement.”
“Training met resultaat, meenemen van nieuwe ervaring die onmiddellijk bereikbaar is.”
“De gelijkenissen met het dagdagelijkse werkleven waren treffend. Zeker een aanrader!”
“Ontroerend, fun, leerrijk en professioneel!”

Dankjewel aan iedereen die deze dag tot een succes maakte. En met iedereen bedoel ik ook de mensen die ons ondersteunden qua mooie en rustige locatie en verzorgde catering. Bedankt Karel & Stefanie van ’t Wijnantshof, bedankt aan de leiders-deelnemers, bedankt Alex & Marianne, en niet te vergeten een dikke merci aan Wasabi en Eddy.