Triangis

Het is niet mijn gewoonte om hier een “zakelijk” artikel te plaatsen.  Wat ik hier neerblog zijn mijn kriskras-pingponggedachten, meestal gaat het over mensen, en hoe ze lijken op dieren, of hoe ze net niet lijken op dieren. Soms gaat het over dieren alleen.  En zelfs dan gaat het over mensen.  Soit, mijn ronddraaiende gedachten dus… om ze minder snel te doen draaien, schrijf ik ze neer, en krijg ik zo nu en dan te horen dat mensen er ook iets aan hebben.

Het volgende artikel lijkt misschien een “vreemde eend” in de bijt op dit blog (hé, toch weer een dier hé, haha, met “mémij kundelachen hé) omwille van de “business”toon.  

Door al die rondspringende pingponggedachten is het ook eens is het fijn om het jaar te beginnen met een stilstaande gedachte. Hoe fier ik ben op Triangis, en op de mensen die hierin betrokken zijn, op de vertrouwensrelatie die is opgebouwd met de bestaande klanten.

Het laatste jaar zijn we heel intensief bezig geweest om Triangis op de kaart te zetten.  We hebben ons gericht op de ontwikkeling van programma’s en we gingen in de eerste instantie actief met groepen en individuen aan de slag.  Ontwikkeling van programma’s op maat, dat doe ik echt heel graag. Het nieuwe jaar ging net zo van start: we hebben er ondertussen alweer wat “kilometers” opzitten, en we voelen: dit zit goed! Tijd om eens stil te staan, achteruit en vooruit te kijken.

TERUGBLIK en VOORUITBLIK

Triangis Coaching & Training Solutions bvba ging van start in augustus 2010.
Doelstelling:
• Training- & coachingtrajecten in de markt zetten, met als bouwstenen een diverse waaier aan zowel klassieke als innovatieve methodieken, en dit op vlak van sales/leadership/executive/teamcoaching.
• Uitbouwen van een klantportfolio: structurele partnerships op lange termijn met recurrente business.
• Ontwikkeling van programma’s met diverse modules in functie van duurzame ontwikkeling
• Via onderzoek een eigen versie ontwikkelen en neerzetten van ontwikkelingstrajecten  MET PAARDEN in een businesscontext.
• Team uitbouwen van onafhankelijke coaches/trainers met gedeelde visie & waarden
• Structureel samenwerkingsverband uitbouwen door gratis training/coaching aan te bieden aan een lokale organisatie
Vandaag is de stand van zaken:
• Triangis levert fulltime ontwikkelingstrajecten, zowel individuele als groepsessies, op het vlak van sales/leadership/teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling. De executive trajecten worden enkel individueel uitgevoerd.
• Vandaag hebben we een actieve klantportfolio van 12 bedrijven. 90% zijn middelgrote tot grote bedrijven uit de sectoren: IT, voeding, telecom, en HR.
• Gratis trajecten worden aangeboden aan vzw Termuren (Erembodegem) en het lokale Rode Kruis
• De meerwaarde van het inzetten van paarden als katalysor heeft zich bevestigd. We hebben onze aanpak intensief bijgeschaafd en geoptimaliseerd. De tevredenheidsgraad is zeer hoog: 99,1%
• De agenda is 4 maanden op voorhand volgebookt. In de loop van de voorbije weken liepen reeds bookingen voor het najaar binnen.

PROGRAMMA-AANBOD met paarden voor 2012

MTeampower from Within
2daagse coachingproces voor Management Teams / directieleden met het accent op de interactie tussen de verschillende leidende posities

Leadership from Within
2daagse training van leidingevenden met het accent op individuele leidinggevende skills

Impact from Within
2daagse training voor projectmanagers / operationeel verantwoordelijken zonder hiërarchische invloedlijn met het accent op individuele beïnvloedingsskills

Assertiveness from Within
2daagse training voor professionals die zich willen verbeteren op vlak van assertiviteit (grenzen stellen / respecteren)

Sales from Within
2daagse training voor verkopers met het accent op individuele impactprocessen

Vaak worden deze trainingen ingebouwd in een traject met verschillende modules:
 Basic leadershipskills (situationeel leiderschap, gedragskwadrant, Roos van Leary, GROW, expectation management,…)
 Basic salesskills (luister- en overtuigingstechnieken, de fases van het verkoopgesprek,…)
 Ankerdagen: ½ dag monitoring van de evolutie
 Individuele coaching

Onze trajecten worden steeds op maat gemaakt van bedrijfswaarden, gewenste outcome en deelnemersniveau.

EVALUATIES van de groepstrainingen

Customer Satisfaction (good/very good)
Insights: 98,2%                       Tailormade: 98,7%
Standard: 98,6%                     Training met paarden: 99,1%

Gemiddelde overall customer satisfaction: 98,65%
De trajecten waarbij paarden worden ingezet als katalysator scoren het hoogst:
99,1%

ONZE TRAINERS

Marianne Stas, 46 jaar (frans, engels, nederlands)

Marianne Stas heeft een carrière achter de kiezen van 20 jaar in de bedrijfswereld in commerciële en managementfuncties binnen Public Relations, HR en evenementen.
De laatste tien jaar werkte Marianne binnen Human Resources. Ze is Gecertificeerde Coach, lid van de pedagogische staff van het Mentoring & Coaching Instituut B@O en geeft trainingen over communicatie, leiderschap en stressmanagement. Met diepe interesse in de mens als individu en in zijn omgeving, is haar passie om mensen in contact te brengen met eigen hulpbronnen en hen de kans te geven om hun potentieel te ontwikkelingen in functie van doelen die bij hen passen.
Onder andere de volgende opleidingen vormen de achtergrond van haar deskundige aanpak : Gecertificeerd professionele coach, Coaching with Horses (US, Kathy Pike), NLP, EFT (Emotional Freedom Technique), Equine assisted development (UK, David Harris), qualified member of EAHAE
Haar troeven: inzicht in patronen, teamontwikelling, warme uitstraling, empatisch vermogen, competente coachingskills, procesbewaking, hands-on & pragmatisch, flexibel & stressbestendig, op en top “paardenvrouw”

Inge Vandegehuchte, 40 jaar (nederlands, frans, engels)
Al haar hele loopbaan , met ontwikkeling & leiderschap als rode draad, ondersteunt Inge Vandegehuchte organisaties in verandering en groei. Beginnend vanuit consultancy bij PwC, over manager leiderschapsontwikkeling bij Belgacom en adviseur trainer bij SD worx naar zelfstandig projectcoach leiderschap en persoonlijk leiderschap.
Vandaag combineert ze deze ervaring en de verschillende begeleidingsvormen (advies, training,en coaching) in trajecten, om individuen en organisaties op een duurzame wijze verder te helpen
Inge’s passie is ligt bij mensen, bij het ondersteunen van mensen om opnieuw helder te krijgen wat hen ‘lichtjes in de ogen’ geeft, waar hun sterkte, hun kracht zit en dus ook waar zij het verschil kunnen maken, voor henzelf en voor hun organisatie. Daarnaast ondersteunt ze de organisatie om een context te creëren waar mensen het beste van zichzelf kunnen en willen geven; hun ‘lichtjes’ inzetten en vol energie bijdragen, zodat de organisatie en haar medewerkers er beter van worden. Haar ‘toobox’ bevat oa: certified coach, Lominger, MBTI, Insights, Neurogedragswetenschap,…

Haar troeven: een heldere kijk op wat is, en oog voor wat nodig is; enthousiasme en gedrevenheid naast stille kracht; confrontatie naast warmte en veiligheid; vakkennis gecombineerd met een stevige portie doorzettingsvermogen, een schat aan ervaring op het vlak van duurzame ontwikkeling van leiderschap

San Vangenechten, Nederlands, Engels, Frans

San Vangenechten (1973) gelooft dat Passie, Vertrouwen en Geloof de motor en drijvende kracht zijn van al onze verlangens en al onze mogelijkheden. Ze zijn de voedingsbodem voor Moed en Lef. Twee elementen die ervoor zorgen dat we onszelf in deze wereld neerzetten, dat we onze missie vinden en volbrengen. Van opleiding Communicatie-specialist en na meer dan 12 jaar werkzaam te zijn in de marketingsector als marktonderzoeker (Censydiam) en in de reclame (Duval Guillaume), koos San voor haar Passie om mensen te trainen en coachen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Haar observatievermogen, fijngevoeligheid voor menselijke motivaties en behoeften en haar mogelijkheid tot creatief denken zijn hierbij sterke instrumenten die aan trainingen een meerwaarde bieden. Bovenop haar ervaring als marketing researcher, trendwatcher en merkstrateeg is zij gecertificeerde ontwikkelingsgerichte coach (Coaching & Co, R.Vandamme), en volgde opleidingen in geweldloze communicatie en MBTI (step I).

Haar troeven: échtheid, zin voor humor, een ontwapenende leerhouding, kritische blik, gedrevenheid, instant aanpassingsvermogen aan elk profiel, , natuurlijk aanvoelen van onderliggende drijfveren en incongruentie, thinking out of the box, inspirerend enthousiasme … een vrouw uit één stuk, puur trainingstalent

Meredith Vets, 43 jaar (nederlands, frans, engels)

o 18 jaar succesvolle ervaring in sales-& managementfuncties bij één van de topspelers in de uitzendsector
o Sinds 2006 veelgevraagd trainer & coach
o Gediplomeerd paardrij-instructeur (école d’élevage et d’équitation de Gesves)
o NLP-master, gecertificieerd coach voor Insights & Metaprofielanalyse, gecertificeerd provocatieve coach (Instituut voor Eclectische Psychologie, Nijmegen), qualified member of EAHAE (equine assisted development, London UK)
o Trainer bij De School voor NLP (www.nlp.be)
o Gastdocente “Profcoach” bij Coaching & Co

Haar troeven: inspirerend & confronterend, creëren van beweging & open groepsdynamiek, humor, flexibel aanpassingsvermogen, uitgebreide technische toolbox & jarenlange ervaring op het vlak van design van programma’s op maat

Vraag vrijblijvende info via het contactformulier: www.triangis.be of stuur een mail naar info@triangis.be

We kijken uit naar uw vraag !