• nl

Over KMO portefeuille

 
Sinds februari 2016 is Triangis erkend door Agentschap Ondernemen als dienstverlener voor de KMO portefeuille.
 
Wat betekent dit concreet?

KMO’s kunnen, indien zij beroep doen op opleidingen en advies dat Triangis aanbiedt, een subsidie van de overheid krijgen. De overheid past 50% van de prijs van de opleiding of het advies bij, dit tot een maximum van 2500 Euro.
 
Triangis is erkend voor twee pijlers: opleiding en advies. Bij Agentschap Ondernemen definieert men opleiding als onderricht dat gevolgd wordt door de werknemers in een organisatie. De opleiding dient uitsluitend of hoofdzakelijk gericht te zijn op het verbeteren van het huidige of het toekomstige functioneren in de organisatie, en op de kernprocessen van de onderneming. De opleiding draagt bij tot de versterking, groei of transformatie van de organisatie in Vlaanderen.
Advies is een neerslag van schriftelijke, specifieke, waardevolle raadgevingen en aanbevelingen die bestaan uit een analyse van de probleemstelling, een eigenlijk advies, een implementatieplan en de begeleiding bij de implementatie, en is uitsluitend of hoofdzakelijk gericht op het verbeteren van het huidige of toekomstige functioneren van de organisatie. Het advies draagt bij tot de versterking, groei of transformatie van de organisatie in Vlaanderen

Meer informatie over de KMO portefeuille kan je vinden op www.kmo-portefeuille.be
 
Voor alle hulp bij uw aanvraag kan je terecht bij onze office manager Krista.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: