• nl
  • fr

Missie

 

Triangis wil een ontwikkelingspartner zijn die bewustzijn en beweging faciliteert bij mensen en organisaties om op een duurzame manier te groeien.

 

Visie

 

Triangis levert advies, coaching en impactvolle ontwikkelingstrajecten, zowel aan organisaties als het individu in de organisatie, om als bewegingsversneller mens en organisatie te laten groeien. Omdat gedragsverandering niet alleen een kwestie is van kennis, zorgen we voor een ervaringsgerichte methodiek, en omdat we de mens in de context en cultuur van zijn organisatie benaderen, werken we op maat en in partnership met onze klanten om een blijvende impact op mens en organisatie te bestendigen.

 

Waarden

 

Kwaliteit: Onze deskundigheid wordt continu aangescherpt door bijscholing, supervisie, en door de hoge norm die we onszelf opleggen.

 

Integriteit: Wij volgen een ethische code en baseren ons op een wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Respect voor mens en dier, in hun eigen unieke manier van zijn, is onze basisattitude. We zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen: Walk the talk.

 

Resultaat: We vertrekken van uw vraagstelling en richten ons concreet op de weg van de huidige situatie naar de gewenste situatie en hoe dat doel te bereiken. Wij zijn pas tevreden als onze opleidingen en coachings inzichten brengen die werkelijk tot een verbeterde situatie leiden.

 

Passie: Overgave en sterke betrokkenheid bij al wat we doen.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: