• nl
  • fr

De opleidingen van Triangis komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Klik op de Homepagina op het logo van de KMO-portefeuille voor meer informatie, of contacteer onze Officemanager: krista@triangis.be met uw vrijblijvende vraag.

Wie schrijft die blijft

Meredith Van Overloop, de oprichter en bezieler van Triangis schrijft graag boeken, columns en blogartikels. Om te onderzoeken, om te begrijpen, om te inspireren.

Haar eerste boek bracht ze uit in april 2015 bij Witsand Uitgevers. Het is een boek over persoonlijke ontwikkeling waarin Meredith  linken legt tussen haar passie voor dieren en de natuur, en het menselijke gedrag.  De titel is: Niet perfect, toch content. 

Witsand Uitgevers – ISBN 9789492011152tent” –  272 pagina’s – www.witsand.be – Wil je dit boek aankopen? Dat kan: hier

Op basis van dit boek kreeg Meredith een column in het meest gelezen maandblad van Vlaanderen (Goed Gevoel).

Haar tweede boek is uitgekomen in oktober 2016. Hiervoor voerde ze een jaar lang  gesprekken met talloze leidinggevenden, zaakvoerders van KMO’s, CEO’s en Human Ressources Managers over bedrijfscultuur. Ze onderzocht wat de impact is van een aanhoudend slechte sfeer op het werk (negatief overloop effect)  en hoe de sfeer op het werk kan verbeterd worden (positief overloop effect). Uit deze gesprekken, uit haar eigen ervaring in de uitzendsector, en vanuit de praktijk van Triangis distilleerde Meredith 7 hefbomen die de sfeer op het werk kunnen verbeteren.

De titel van het boek is:  Het Overloop Effect, 7 hefbomen voor een betere werksfeer

Witsand Uitgevers – ISBN 978-94-9201-157-2 – 320 pagina’s – www.witsand.be – Wil je dit boek aankopen? Dat kan: hier 

 

 

 

 

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: